Famoza music chart #209 – Glasajte za sve omiljene pesme!

Ariana Grande nastavlja svoju vladavinu gvozdenom rukom, pa pesma “7 rings” beleži i svoju osmu zvezdicu! Njene preostale pesme drže pozicije broj 2 i 3, a najveće iznenađenje je BTS koji je konačno došao na visoku poziciju broj 4! U prošlosti, gotovo sve njihove numere brzo su ispadale sa naše liste. Odličan start ima Camila Cabello koja je već peta!

Ove nedelje ostali smo bez jedne pesme Tini, pošto ih je ona imala četiri na listi, a među novitetima su aktuelni singlovi BTS-a, Johnnyja Orlanda i Louisa Tomlinsona, pa se nadamo da imate za koga glasate!

Glasanje traje do srede, 4. marta u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  To ne liči na nju: Mediji optužuju Selenu za bolesnu ljubomoru prema Kourtney Kardashian

3 thoughts on “Famoza music chart #209 – Glasajte za sve omiljene pesme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.