Prekinuto snimanje rijalitija: Kim krvarila nakon tuče sa Kourtney!

Kim Kardashian i Kourtney Kardashian uspele su da se potuku tokom snimanja svog rijalitija “Keeping Up With the Kardashians”! Iako bi mnogi pomislili da je sve ovo iscenirano i da su devojke to uradile zbog gledanosti, Kim kaže da sve nije bilo šala, pa da je zbog incidenta snimanje bilo prekinuto!

Kako prenosi Daily Mail, Kim je o tome govorila u novoj epizodi The Tonight Showa, pa je otkrila da je ona gore prošla jer ju Kourtney tako izgrebala da je ona krvarila! “To je zaista bilo napeto. Osećam da se u Kourtney nakupljalo mnogo toga i da joj se više nije snimalo. Ona vam nije tip osobe koja će napraviti odluku i reći, ‘OK ljudi, neću više da snimam’, već će nastaviti da dolazi da snima iako je neraspoložena pa će se istresati na sve nas. Mi bismo onda nastavili, pokušavajući da shvatimo zašto li je toliko nesrećna”, priča Kim.

“Kad nas je mama videla kako se tučemo, plakala je. Pitala se šta se dešava i rekla da nas ne prepoznaje. Naravno, Kourtney i ja samo sad OK, ali posle tuče, snimanje je zaustavljeno na nedelju dana. Svi su bili potreseni, i pitali su se šta se to dešava. Želimo da se svi osećaju prijatno i bezbedno tokom snimanja”, dodaje ona. “Međutim eto, to se desilo i ne želim da više ikad budem nasilna, ali ona me je tako jako ogrebala, što niste ni videli, krvarila sam. Niste videli sve detalje, ali kad sam pogledala ruku i osetila bol u leđima, jednostavno sam morala da je udarim. Nisam ponosna na to, ali prošli smo kroz to a ona je donela odluku da odmori od svega i mislim da joj je to potrebno.” Rijaliti zvezda ističe i da je cela aktuelna sezona snimljena, sem poslednje koja će biti urađena individualno – svaka od zvezda šoua snimaće videe iz svog doma, zbog karantina!

Pročitajte još  Kim Kardashian tera Kourtney iz rijalitija!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Prekinuto snimanje rijalitija: Kim krvarila nakon tuče sa Kourtney!

  1. Mislim da ovakvom *šalom* ne pružaju nikakvu poruku gledaocima rijalitija.Pogotovo da se tako popularne osobe potuku na kamerama.Razumijem,svi smo se svađali sa braćom ili sestrama ali mislim da one snose veću odgovornost i da je ovo jako nezrelo od njih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.