Spot stiže u petak: Little Mix najavile novi singl „Bounce Back“!

Devojke iz Little Mixa odlično napreduju uprkos tome što su ženski bendovi u današnje vreme skoro nemogući, i njih četiri se i dalje odlično slažu i odlično zarađuju, a sve to su zapravo plodovi jako vrednog rada, jer devojke ne samo da su uz mnogo truda ispromovisale album „LM5“, već sada spremaju i najnoviji singl bez ikakve pauze!

Devojke će u petak, 14. juna, objaviti najnoviji spot i singl „Bounce Back“, a sudeći po promotivnim fotkama, spot će totalno biti u fazonu devedesetih, snimljen u roze kući i kostimima raznih boja! Devojke očigledno ne čekaju s novim singlom jer ne žele da gube vreme, jer su 2015. imale krizu koja ih je tako uplašila da su mislile da neće moći da nastave! „Tada smo počele da pišemo treći album, i nešto se prosto nije uklapalo. Nije nam išlo. To je bio užasan osećaj, mislile smo da smo gotove“ ispričala je iskreno Leigh-Anne.

Nakon te krize, došla je pesma „Black Magic“ koja je spasila njihovu karijeru zauvek, a kako Jade Thirlwall kaže, spasilo ih je i to što su konačno počele da slušaju sebe a ne druge! „Mislim da smo shvatile da smo trenutno najoriginalnije i najuspešnije, ranije su nam govorili šta da oblačimo, kada imaš 18 godina to ti deluje dobro, ali sada samo odbijamo sve i više nismo uplašene da će to ugroziti nas“ priča ona.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza kviz: Koliko poznajete grupu Little Mix?

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Spot stiže u petak: Little Mix najavile novi singl „Bounce Back“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.