Ana-Marija nam predstavlja svoj YouTube kanal!

Ćao Famozo🙂 Ja sam Ana, nova sam na Youtubeu, počela sam da snimam pre oko mesec dana. Snimanje za Youtube mi je dugo bila želja ali nikad nisam imala hrabrosti da započnem sve to. Jako mi se dopada snimanje za Youtube i moja očekivanja su ispunjena. Bila sam iznenađena zbog veće podrške mojih prijatelja jer nikome nisam pričala o tome da želim da snimam za Youtube.

YouTube: Ana-Marija Jokić

Od trenutka kada sam dobila želju da snimam pa do sada kada sam zapravo započela je balkanska Youtube scena jako porasla. Trenutno sam dosta mali kanal sa svega 250 subskrajbera ali i dalje ne odustajem i pokušavam nekako da se probijem i da više ljudi sazna za mene, upoznam druge Youtubere i možda steknem neke nove prijatelje i dobijem savete od njih. I dalje ne uspevam da doprem do Youtubera ali nastavljam da pokušavam🙂. Trenutno mi je potrebna svaka moguća pomoć što se tiče reklame i saveta. Nadam se da ćemo u budućnosti barem jednom sarađivati, ako ne i više puta😊. Na mom kanalu se mogu naći različiti tipovi videa, a trenutno se baziram na videima vezanim za šminku, pored njih imam i challenge i tagove, a uskoro planiram neke rutine i vlogove. Ovo je link mog kanala nadam se da ćete videti ovu poruku i pogledati kanal.

Nadam se da će vam se dopasti. Ukoliko možete i želite bila bih vam veoma zahvalna kada bi mogli nekako da me reklamirate. Hvala punoo unapred.🙂❤
Pozdravi za ceo Famoza tim❤

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

One thought on “Ana-Marija nam predstavlja svoj YouTube kanal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.