Carlos Pena: Bio sam na dnu kad je BTR bio najpopularniji!

Alexa and Carlos PenaVega are early risers for DWTS practice

Carlos Pena (odnosno Carlos PenaVega kako glasi njegovo novo prezime!) trenutno učestvuje u šou “Ples sa zvezdama” gde je ispričao da je baš u dane najveće slave Big Time Rusha bio u najvećim problemima!

On kaže da je Big Time Rush bio na vrhu sveta 2012. godine. “Turneja je bila jako zabavna. Bilo je mnogo divljih žurki. Na sceni je sve bilo super ali kad se vratite kući, ostajete sami.” Carlos kaže da se osećao jako usamljeno što ga je navelo da se okrene drogi pa je marihuanu pušio svakog dana. “Nisam hteo da pričam s bilo kim. Nikog nisam hteo ni da vidim. Stvarno sam bio na dnu”.

On kaže da je svoj mir pronašao kad je jednog dana prihvatio da ode u crkvu sa svojim prijateljem Andrewom Mortazom. “Kad sam ušao u crkvu znao sam da je moje mesto tamo”, kaže on. “Od te pa do sledeće nedelje moj život se zauvek promenio. Na čitanju Biblije upoznao sam svoju sadašnju ženu. Malo je ljudi znalo ovo priču. Sad mi je lakše. To sam ja.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Ovo je prva velika stvar za mene": Carlos PenaVega dobio najveće priznanje u karijeri!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.