I Kendall podržao: Rusheri preplavili Twitter, zahtevaju povratak grupe!

big-time-rush-big-time-rush-1454065270

Pre pojave One Directiona Big Time Rush je vladao muzičkim svetom ali bend je zvanično na pauzi još od 2014. godine i niko živi i ne spominje kad bi oni mogli da se vrate. Zbog toga, Rusheri sami pokušavaju da pokrenu stvari!

U intervjuima Kendall, James, Carlos i Logan uvek lepo pričaju o danima i bendu i napominju da je okupljanje uvek moguće ali i da ono očigledno nije blizu. Međutim, za fandom, ove dve godine su već previše!

Među hiljadama tvitova sa heštagom #StanBigTimeRush videli smo svašta, od toga kako je Carlos PenaVega jedini koji u svojoj Twitter biografiji spominje da je deo Big Time Rusha do podsećanja kako su BTR vodili One Direction na svoju turneju i kako je čak Kendall posle pričao da su se 1D ogrebali o njihovu slavu!

Ono što je veoma interesantno jeste da je trend primetio i sam Kendall Schmidt koji ga je i podržao! Teško da će se posle ovoga BTR tako brzo oformiti, ali možda bi momci sad mogli malo da razmisle o svemu. Naredna godina ne mora da bude samo godina povratka 1D!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Josip šalje odličan test o muzici Big Time Rusha!

7 thoughts on “I Kendall podržao: Rusheri preplavili Twitter, zahtevaju povratak grupe!

  1. Jedva čekam njihov povratak ! ♥
    Oni su najbplji boybend ♥
    #StanBigTimeRush

  2. I love BIG TIME RUSH forevr.
    Jedva cekam da se vrate. James je najlepsi ;***
    #StanBigTimeRush

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.