Glavni hipohondar: Kendall Jenner pokazala krevet vredan 78 hiljada dolara u svojoj velnes sobi!

Ako ste se uključili u šou “The Kardashian’s” tokom poslednjih nekoliko nedelja, znaćete da Kendall Jenner (osim kada se ne svađa sa Scottom Disickom) stalno govori o opsesiji zdravljem i velnesom. Međutim, nismo mogli sasvim da predvidimo cenu održavanja njene velnes navike (nagoveštaj, veoma je skupo.)

Tokom finala sezone ove popularne rijaliti emisije, Kendall nam pokazuje svoj dom. Tada je primećena kako izlazi iz hiperbarične komore Vitaeris 320 – koja se prodaje za čak 23 hiljade dolara. Kamera se zatim pomera na njenu HyperMaxOxygen Therapy mašinu koja se prodaje za tri hiljade dolara. Objasnila je: „Proteklih nekoliko godina baš volim da govorim o zdravlju. Ne znam, to je postala opsesija“, dodajući da je „glavni hipohondar“.

Kendall u svojoj ispovesti kaže da je njena opsesija zdravljem „iskreno pomalo sramotna, luda“, jer su kamere prikazale još jednu skupu spravu – krevet za terapiju crvenim svetlom TheraLight 360, koji se prodaje za 78 hiljada dolara. Ona zaključuje da je toliko opsednuta zdravljem da bi, ironično, to zapravo mogla biti nezdrava navika. Rijaliti zvezda je objasnila svoju velnes rutinu sa detaljima da ostaje u hiperbaričnoj komori sat ili više, dodajući da pre nego što izađe, odgovara na mejlove i gleda Netflix.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Kendall Jenner uverava: Каd nas hejteri upoznaju, odmah nas zavole!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.