Katarina nam predstavlja svoje prelepe obrade hitova Selene i Sare Jo!

Moje ime je Katarina! Imam 20 godina i obožavam umetnost. YouTube je samo jedna platforma gde mogu da ostvarim konekciju sa ljudima koji vole muziku i umetnost kao ja. Pored njega imam i Instagram na kome sam mozda malo aktivnija(@catherinematic).

Uvek sam više slušala stranu muziku i zato najviše imam verovatno stranih obrada, ali sam počela da radim obrade i naše muzike jer uživam i u njoj. Obično obrađujem pesme koje meni prijaju ali i koje me vode ka tome da naučim nešto novo i eksperimentišem sa raznim stilovima muzike. Ovo su neki od mojih obrada ali uvek volim da čujem neke predloge i želje osoba koje me prate.

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu [email protected] a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti! Ukoliko šaljete crteže, vodite računa da ih bude barem tri!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Billboard Music Awards: Hrpa nominacija za Biebsa, Ari i Sel, The Chainsmokers i Drake rekorderi!

One thought on “Katarina nam predstavlja svoje prelepe obrade hitova Selene i Sare Jo!

  1. Omggg👏🏻👏🏻Katarina prelijepo pjevas!Bas sam uzivala slusajuci te

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.