Stormi već oduševljena: Kylie Jenner kupila novi Rolls-Royce automobil!

Koliko automobila imaju Kardashian-Jenneri? Previše, dovoljno mnogo da ne možemo sve da ih prebrojimo – tu su automobili koje su same kupile, koje su dobijale na poklon od svojih dragih za rođendane, a Kylie Jenner to još uvek nije dovoljno, pa je upravo u svoju kolekciju uvrstila i najnoviji luskuzni Rolls-Royce!

„Moja nova beba stigla je bezbedno kući“ napisala je Kylie na Snapchatu, ali u kadru ne vidimo još jednu „bebu“, već još jedan od mnogih Kylieinih luksuznih automobila. U pitanju je auto marke Rolls-Royce koji košta oko 450 hiljada dolara, ali to je sitan novac za najmlađu milijarderku Kylie, naročito jer je ovakve automobile dobijala i ranije, a jedan joj je kupio i Travis Scott!

Nije samo Kylie oduševljena novom „bebom“, već je njome očarana i njena prava beba, Stormi Webster, koja na Kylieinom Snapchatu oduševljeno dira plafon automobila koji izgleda prelepo! Pogledajte i vi kako izgleda novi automobil u kolekciji Kardashian-Jennera.

View this post on Instagram

Kylie and Stormi today

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ipak nije istina: Kardashian-Jenneri demantuju glasine da Travis vara Kylie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.