Briljantno: Katarina je otpevala i odsvirala “Kill Em With Kindness” Sel Go!

sga

Još od naših Bravo dana pisali smo o veoma talentovanoj Katarini Matić koja objavljuje odlične obrade hitova na YouTubeu, a njena drugarica Sanja Laketić obavestila nas je da je ona uradila novi video!

“Pa, posle dužeg vremena vam se javljam. Nadam se da nas niste zaboravili, Katarina je izbacila novi cover, a pošto ste vi bili ti koji ste je dugo podržavali čak i napravili intervju sa njom, imam slobodu da vam pošaljem i ovaj cover. Nadam se da ćete uzivati i složiti se sa mnom da je izvanredna. Inače, Kaća je ovaj cover snimila jer stvarno želi da Selena dođe u Srbiju i želi da pomogne u tome”, napisala nam je Sanja.

Da li vam se dopada kako zvuči Katarina? Niko bolje ne može da prosudi od Selenatora!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu [email protected] a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Za čime žali? Selena Gomez objavila novu pesmu, "Back To You"!

11 thoughts on “Briljantno: Katarina je otpevala i odsvirala “Kill Em With Kindness” Sel Go!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.