Nema sreće u ljubavi: Jesy Nelson raskinula s dečkom

Jesy Nelson trenutno proživljava mnoge promjene u svojem životu, a nakon napuštanja Little Mix, došlo je i do prekida njezine veze s glumcem Seanom Sagarom. Kako navodi Daily Mail, Jesy je izbrisala sve slike sa Seanom na svojim društvenim mrežama, a on je počeo lajkati provokativne slike drugih modela i reality zvijezda.

Izvor blizak paru je izjavio „Jesy i Sean su odlučili uzeti pauzu. Oni su dobar par, ali već neko vrijeme nisu u najboljim odnosima.“ izvor se osvrnuo i na Jesyin odlazak iz Little Mixa „Jesy je nedavno napustila Little Mix i želi se posvetiti sebi dok ne odluči kako će dalje.“.

Navodi se i da je lockdown u Britaniji otežao vezu, pa su Jesy i Sean često bili odvojeni jedno od drugoga, što je također narušilo njihov odnos.

Jesy i Sean su u vezi bili 9 mjeseci, od travnja (aprila) prošle godine nakon Jesyinog prekida s Chrisom Hughesom. Par je u početku držao svoju vezu u privatnosti, a javno su priznali da su skupa početkom listopada (oktobra) putem Instagram livea. U liveu Jesy je nazvala Seana „moje sve“ što je dalo naslutiti da njihova veza postaje ozbiljnija.

Sean je objavio post na reflektirajući se na prošlu godinu, a iz posta se može naslutiti da je podržao Jesy i njezinu šokantnu odluku da napusti svoju grupu „Ova godina je bila teška za sve. Unatoč svim teškim trenutcima, drago mi je što sam to preživio i naučio nešto novo iz toga. Upoznao sam nove ljude, zaljubio se i zavolio. Vrijeme je za novo poglavlje!“.

Pročitajte još  Nezaustavljive: Little Mix predstavljaju spot za „Bounce Back“!

Glasine o prekidu pojavile su se početkom godine kada je Jesy izbrisala svaki trag Seana sa svojih društvenih mreža, a on je krenuo s lajkanjem provokativnih slika britanskih starleta i modela.  

Jesy zaista nema puno sreće u ljubavi, a iako je ona bila u par ozbiljnih veza tokom godina, uvijek je došlo do raskida. Nadamo se da će joj nova godina donijeti neke nove početke.

Autor: Famoza.net

Foto; Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.