Karol Sevilla: Svesna sam da će moj dečko morati da se ljubi sa drugim devojkama!

Karol Sevilla u vezi je sa kolegom glumcem i pevačem Emiliom Osoriom, pa je o tome pričala za Infobae. Kako je ona istakla, potpuno joj je jasno da će svog dečka morati da deli sa drugim devojkama, odnosno da će se on ljubiti sa njima, i na to se polako i navikava!

“U nekom momentu on će snimati serije i ljubiti druge devojke”, kaže Karol. “Ja moram biti svesna toga”. Nakon što joj je novinar rekao da će se i njoj dešavati poljupci sa drugim muškarcima, ona dodaje, “Naravno, to se može desiti i toga moramo biti svesni, ali na kraju, sve je u poverenju i komunikaciji”.

Inače, Karol kaže da ju je Emilio osvojio hranom! “On me je pozvao na piletinu, ha, ha, ha. Jednostavno me je pozvao da jedem i bilo je tako preukusno. Kad vas neko odvede na piletinu a kasnije na kolače, to je onda to”, kaže ona kroz smeh. Karol je već ranije pričala i kako se odlično slaže sa Emilievom mamom, tako da se pitamo da li je i brak na pomolu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Karol Sevilla ima ozbiljan srčani problem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.