Karol Sevilla: Učim na Luninim greškama!

Karol Sevilla lagano se oprašta od “Soy Lune” jer je izvesno da će treća sezona serije ujedno biti i poslednja, pa kaže da je sve ovo za nju bilo sjajno iskustvo, pogotovu što su je brojne situacije u seriji naučile kako bi trebalo da se ponaša u stvarnosti.

“Glumeći Lunu, proživela sam neke situacije za koje ne znam da li će mi se možda desiti u budućnosti. Za sad učim iz njenih grešaka. Već sam ih učinila kao Luna pa mi se neće dešavati u stvarnosti”, priča ona kroz smeh. Ja stvarno verujem da je serijala realistična i da se bavi situacijama koje se mogu desiti devojkama. Tako mi je drago što postoji veza između likova i ljudi!”

Karol kaže da već ima planove šta će raditi posle “Soy Lune”, ali da još nije vreme da ih realizuje. “Želim da idem korak po korak, ali verujem da ću biti solista. Nadam se da će moj put i sudbina biti dobri i da ću biti srećna, što je ujedno i najvažnija stvar”, konstatuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Karol Sevilla objasnila zašto nije došla u Srbiju i Hrvatsku!

4 thoughts on “Karol Sevilla: Učim na Luninim greškama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.