Mediji tvrde: Selena i Justin se stalno čuju, ona uverena da je Hailey samo prolazna faza!

Justin Bieber poslednjih nedelja je više puta “uhvaćen” kako u internet browserima ima neke stvari vezane za Selenu Gomez, a on kao dete uhvaćeno na delu, piše velika opravdanja, možda i da bi nekako smirio njegovu suprugu Hailey koja se takođe više puta svađala sa Belieberima koji joj poručuju da je nikad neće voleti. Međutim, mediji kažu da Jus i dalje ne može bez Selene.

Jus i Hailey viđeni su zajedno u Njujorku ali su se držali na distanci, što je prilična razlika u odnosu na izlive prethodnih meseci. Kako piše tabloid Radar Online, to je zato što Justin trenutno puno razmišlja o Seleni. “Njih dvoje su u kontaktu”, priča jedan insajder i kaže da ih je zbližilo to što su oboje bili u psihičkim problemima, a to Hailey nije u stanju da razume.

“Selena je namerno preskočila Met gala”, priča isti izvor, navodeći da ona ne želi da bude tamo gde je i Hailey. “Ona misli da je Hailey samo Justinova prolazna faza, a i Hailey je svesna toga. Selena je svesna toga da je Justin voli, ali ona ga ne čeka i nastavila je sa svojim životom.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.