Kao Selena: Harry Styles dobio svoju seriju!

Harry Styles je jako tražen momak ovih dana, ali ne samo kad je reč o njegovoj muzičkoj već i karijeri vezanoj za snimanje. On je tako postao izvršni producent nove TV serije koju će raditi sa režiserom 1D filmova, Benom Winstonom.

Otkud Harry u ovoj priči? Radi se o tome da je u pitanju komedija koja govori o paru koji ima trideset i kusur godina, a sa kojima dolazi da živi mlada muzička zvezda. Harry je u stvarnosti zaista živeo nekoliko meseci u kući sa Benom i njegovom suprugom tako da je potpuno jasno odakle potiče ova konekcija.

Ipak, isto tako se naglašava da će svi događaji u seriji biti fiktivni iako nema sumnje da će Harryjev zadatak biti da na osnovu sopstvenih iskustava usmerava snimanje kako bi sve bilo što realističnije. Serija će početi da se emituje na jesen, što znači da bi snimanje trebalo da krene tokom leta.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvanično je: Harry Styles potpisao solo muzički ugovor, nije više vezan za 1D!

2 thoughts on “Kao Selena: Harry Styles dobio svoju seriju!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.