Zvanično je: Harry Styles pozvan u “Teen Wolf”, pregovori počeli!

1463652243-ciznwxawkaal8sf

Prethodnih meseci Harry Styles povezivan je s ulogama u raznim serijama ali malo ko je smatrao da će se to zaista i desiti. Međutim, sad imamo zvaničnu potvrdu da Teen Wolf ekipa ozbiljno pregovara sa njim oko angažovanja u šestoj sezoni!

Autor serije Jeff Davis kaže kako Harry još nije deo serije ali da se sve čini kako bi on prihvatio novu ulogu koja se posebno radi za njega! “Ne, glasine da će Harry biti u seriji nisu potpuno netačne! Želimo Harryja Stylesa u našem šou. Njemu bi pripala uloga novog momka iz Britanije. Trenutno razgovaramo sa raznim ljudima i za sad ne možemo ništa da potvrdimo.”

Kako se sve više priča da se Dylan O’Brine ne vrađa u seriju nakon povrede koju je zadobio na snimanju novog “Lavirint” filma, očigledno je da bi Harry bio savršen momak da popuni tako veliku prazninu!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Evo Lousiove bebe: Directioneri reaguju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.