Kao Ronaldo i Messi: Biebs postigao neverovatan gol! (video)

Možda bi neko rekao da preterujemo, ali da kojim slučajem nije muzičar, o Biebsu bismo danas pisali kao o jednom od boljih ako ne i najboljih hokeja, košarkaša ili možda fudbalera a dokaz za ovo poslednje je novi video!

Biebs je naime boravak u Kolumbiji iskoristio da se tamo okuša upravo u sportu koji je ubedljivo najpopularniji u čitavoj Južnoj Americi a u snimku koji se pojavio na internetu vidimo ga kako sam kreće sa polovine terena, vešto vara dva protivnička igrača i golmana pa postiže gol kao od šale!

Sve ovo snimio je Jusov prijatelj i menadžer Scooter Braun, koji je sudeći po njegovom komentaru na kraju videa i sam bio iznenađen onim što je video! Biebs sledeći koncert ima 15. aprila u Dominikanskoj Republici a onda slede joj nastupi u Portoriku, Panami i Kostariki nakon čega odlazi u Aziju!

Jb with that #swerve ⚽️ @justinbieber

A post shared by Scooter Braun (@scooterbraun) on

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hailey Baldwin: Nisam se udala za Justina Biebera!

One thought on “Kao Ronaldo i Messi: Biebs postigao neverovatan gol! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.