Scooter Braun tvrdi da je Biebs zaista bio neiskren prema fandomu: Umor nije razlog otkazivanja “Purpose” turneje!

Ovog jutra objavili smo vest u kome rokeri iz grupe Foo Fighters tvrde kako Justin Bieber verovatno nije bio iskren prema svom fandomu kad je otkazao “Purpose Stadium Tour” uz objašnjenje da je preumoran. Na veliko iznenađenje, Biebsov menadžer Scooter Braun je sad potvrdio da su rokeri potpuno u pravu!

Kad je Jus otkazao turneju u julu, prvo se pojavilo saopštenje da je to urađeno zbog nepredviđenih okolnosti a sam pevač je kasnije objavio da je bio predugo na turneji i da je toliko iscrpljen da to počinje da utiče na njegovo zdravlje. Scooter Braun sad je gostovao na televiziji CBS a kad su ga voditelji upitali da li njegov klijent i pre svega prijatelj ponovo ima probleme, on je sugerisao da nešto nije u redu.

“Vidite, mislim da će on odlučiti da kaže ljudima kaže šta se tačno desilo kad bude spreman. Međutim, mislim da je on turneju otkazao da bi zaštitio sebe. On sad ima 23 i donosi odluke kao muškarac, a dokle god želi da čuje tuđa mišljenja, ja ću biti uz njega”, objašnjava Scooter. Nešto se dakle krije od Beliebera ali kao što smo čuli, istina će definitivno izaći na videlo!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šalju u Srbiju, BiH, CG i Hrvatsku: Stigla je nova "Purpose" kolekcija, rasprodaće se brzo!

One thought on “Scooter Braun tvrdi da je Biebs zaista bio neiskren prema fandomu: Umor nije razlog otkazivanja “Purpose” turneje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.