Kanye West: Kim Kardashian me šalju u ludnicu, a verovao sam joj!

Kanye West održao je za vikend sulud govor vezan za njegovu kandidaturu za predsednika Amerike, ali familija Kardashian sad pokušava da ga zaustavi i pošalje na lečenje! Kanye je o tome govorio i javno, objavivši seriju tvitova u kojima pokazuje veliko nepoverenje u svoju suprugu!

Naime, sve je počelo kad su mediji preneli kako je čitava familija Kardashian u panici, a nakon što je Kanye pričao sve i svašta tokom svog predizbornog govora. Kako je naveo jedan izvor, familija je tražila način kako da dođe do njega i pošalje ga pravo na lečenje! Da je to istina, najbolje svedoči čitava serija tvitova koje je reper ostavio, a gde nimalo lepo ne govori o Kim.

“Kim je pokušala da doleti do mene u Vajoming sa doktorom, pa da me zaključaju kao u filmu ‘Get Out’ i to jer sam plakao o tome kako sam spasao život svojoj ćerki”, objavio je on, a onda ponovio “Kim pokušava da dovede doktora kako bi me zaključala sa njim”. Nakon toga, usledila je i serija napada na Kim i njenu mamu Kriss. Kad je reč o Kriss, Kanye joj je poručio da se ona kloni i njega i njegove dece, kao i da mu ne dovodi doktora.

Prema Kim bio je još manje nežan, pa se podsetio njenih greha iz prošlosti, poput čuvenog kućnog videa koji je proslavio i nju u njenu porodicu. “Stavio bih svoj kao zalog da ona nikad nije prodala svoj kućni video” rekao je on i dodao, “Stavio bih život na kocku da se ona nikad ne bi slikala za Playboy.” Posle toga, on je izazivao Kim da dođe po njega, a onda preko Twittera tražio od Kriss i Kim da ga zovu telefonom!

Pročitajte još  Kim Kardashian: Imala sam pet plastičnih operacija zbog dece!

Kako piše Entertainment Tonight, porodica je zabrinuta jer je Kanye svoj govor držao pred stotinama ljudi koji nisu nosili maske, a Kris mu je poručila da mora u karantin na dve nedelje pre nego što im se približi! I pored svega, kaže se da Kim ne odustaje od njega i da želi da sačuva familiju, ali i da je isto tako svesna da će doći momenat kad ona to više neće moći da izdrži!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.