Tini plače dok priča o Sebastianu Yatri: Ljubav je još tu!

Tini ovih dana hrabro promoviše svoj novi singl, iako je joj je bilo jasno da će svaki novinar da je pita o raskidu sa Sebastianom Yatrom. Da joj nije lako, najbolje pokazuju suze koje su usledile nakon takvog pitanja u jednom šou, ali i reči koje je ona izgovorila.

Nakon pevanja pesme “Diciembre”, Tini je bila preplavljena emocijama. “Ganulo me je jer sam se podsetila naših živih nastupa. Ova pesma je u stvarno lepom momentu šoua, ljudi se vezuju za nju”, istakla je ona. Nakon što joj je rečeno da je čudno što je ona odabrala pesmu koju je snimila sa Sebastianom, Tini se složila, prenosi T13! “Da, totalno. I pored svega, uvek ću prema njemu osećati veliku privrženost. Stvarno je tako. Osećanje bola i teskobe, to je ‘Diciembre'”.

“Osećaj privrženosti i ljubavi prema toj osobi i dalje postoji”, dodaje ona sa suzama u očima. “Ne znam šta mi je, tako sam osetljiva.” Javnost i dalje ne zna puno o raskidu Sebastiana i Tini, ali sudeći po njegovom intervjuu, kolumbijski muzičar je bio taj koji je poželeo raskid, i čak je pričao da mu je potpuno jasno da Tini nije za njega, pa da nema nikakve šanse da njih dvoje ponovo budu zajedno. Čini se da Tini razmišlja drugačije, ali da će morati da se pomiri sa tim da je njihova priča završena.

Pročitajte još  Famoza music chart #205 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Martina se trudi da se zaokupira poslom, pa kaže da se sprema za turneju naredne godine i da sprema saradnju sa jednim izvođačem kojem se divi od detinjstva! Naravno, Tini je blizu završetka svog novog albuma, a čeka i momenat da joj počne snimanje serije! Isto tako, svi nestrpljivo očekujemo da vidimo njen film “The Diary” koji joj je sigurno najznačajniji u karijeri, i prva prilika da se predstavi celom svetu i kao glumica!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.