Kanye West pričao o razvodu sa Kim Kardashian na početku predsedničke kampanje!

Iako je bilo svakakvih priča, Kanye West definitivno nije odustao od svoje kandidature za predsednike Amerike! Koliko je on ozbiljan, najbolje svedoči to što je za vikend održao i svoj prvi miting, a gde je po običaju govorio sve i svašta, pa danas puni stranice tabloida.

Kako prenosi Daily Mail, Kanye je bio u suzama dok je pričao neke nepoznate detalje iz svog života, rekavši kako su oni hteli da abortiraju North, ali mu je bog rekao da to ne rade. On se na sceni prethodno pojavio u panciru i frizurom u obliku broja 2020. Kanye koji trenutno ima samo dva procenta podrške kaže da ga to neće naterati da odustane. “Baš me briga da li ću pobediti ili ne. Imamo beskućnike ispred skupih butika. Meni je do toga stalo. Ja sam u službi boga”, kaže on.

“Moja tadašnja devojka Kim me je zvala vrišteći, plakajući. Rekla mi je da smo trudni, plakala je” pričao je Kanye i rekao da se dvoumio šta da radi pre nego što je dobio znak od boga. “Ja sam u tom momentu bio u Parizu, a ekran mog laptopa odjednom je postao crno-beo. Tad sam pozvao Kim i rekao da ćemo roditi to dete. Čak i ako Kim odluči da se razvede od mene posle ovog govora, ona je bila ta koja je donela North na ovaj svet, čak i kad ja to nisam hteo. Ona je već u rukama imala pilule za abortiranje. Umalo sam ubio svoje dete.”

Pročitajte još  Brak u krizi: Kim i Kanye prestaju da žive zajedno

U svom stilu, on je nastavio priču protiv prava žene an abortus, a dok je sa jedne strane kritikovao silno nasilje vatrenim oružjem u Americi, sa druge strane pričao je o tome kako podržava svačije pravo da kupi oružje i koristi ga u samoodbrani! Mediji danas ukazuju i na ponašanje Kim Kardashian koja sve vreme mudro ćuti i ni u kom slučaju ne promoviše svog supruga i njegovu kampanju!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.