Kako je Tini proslavila rođendan u doba korone?

Martina Stoessel u nedelju je proslavila svoj 24. rođendan, ali i pored korone, ona nije bila sama. Kako prenosi Infobae, ona je napravila intimnu žurku za mali krug prijatelja i svoju porodicu. Za tu priliku ona je zakupila jedan prostor na krovu zgrade u Buenos Ajresu. Ono što znamo jeste da je u njenom društvu bilo pet drugarica, među kojima je i Candelaria Molfese.

Tini je čestitke dobila javno od svojih roditelja i brata Frana, a mama Stoessel napisala je, “Srećan rođendan ljubavi moja, volim te, ti si najlepša osoba koja postoji, i srećna sam što mogu da uživam u tome.” Tini je dobila i na hiljade čestitki fanova, a neke od njih je i retvitovala uz reči, “Hvala vam za svu ljubav koju mi šaljete, volim i ja vas, ovo je neverovatno.”

Tini inače nikad ne izlazi iz medija, s obzirom da se njen svaki korak prati! Pre nekoliko mnogo pažnje izazvao je njen ples uz “Baby”, stari hit Justina Biebera, ali sve ipak više zanima nastavak njene muzičke karijere. Tini je nedavno najavila i novi singl, a čini se da ni album nije tako daleko! Iako on radi u neverovatnom ritmu, čini se da je to pravi recept, sudeći po statusu koji je izgradila.

To se vidi baš po medijima u Argentini koji sad prate svaki njen korak, a nazivaju je i najvećom zvezdom Argentine, doduše zajedno sa Lali i Orianom Sabatini. Šteta je samo što ona sve svoje uspehe ne može da kruniše turnejom, na koju ćemo po svemu sudeći morati da čekamo barem do 2022. godine.

Pročitajte još  Neprikosnovena: Tini dobila nagradu za najbolji video i YouTube kanal na španskom!

Tinin novi album “Tini Tini Tini” inače je veoma deficitarna roba u Evropi – cena mu je i dalje veoma visoka, što je i razlog što ga ne nudimo u našem Famoza Shopu. Nadamo se da će se to promeniti, ali i da će biti prilike da neki primerak podelimo u narednom periodu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.