Candelaria Molfese: Za rođendan sam dobila veliku ulogu, mi “Violettosi” smo u neraskidivoj vezi!

Nakon debitovanja u seriji “Violetta” u ulozi Camile, Candelaria Molfese je imala priliku da se oproba u raznim ulogama, poput one u drugoj Disneyjevoj seriji “Soy Luna” ili u ulozi sudije u talent šouu “La Voz”, međutim mlada glumica je sada u prilici da se ponovo oproba u novoj i daleko većoj ulozi u jednom mjuziklu pod nazivom “La Llamada” koji dolazi pravo iz Madrida, u kojoj će imati jednu od glavnih uloga. Cande je u novom intervjuu za argentinski medij govorila i svojoj vezi sa glumcem i kolegom Ruggerom, a nije izostala ni priča o njenoj dobroj drugarici iz “Violetta” dana, Tini Stoessel!

“To je komedija koja govori o prelasku iz adolescentskog doba u svet odraslih, prijateljstvu, prvoj ljubavi, pravu da pronađemo sebe i potrebi da nađemo put koji nas čini najsrećnijim,” započela je Cande o mjuziklu o kome će glumiti, oduševljena glavnom ulogom Maríe Casado u kojoj ćemo moći da je vidimo. Maria je mlada i zabavna devojka zaljubljena u elektro muziku Latinoamerike, a kasnije se zaljubljuje i u samog Boga. “To je za mene lik, jer sam veoma spiritualna,” priznaje glumica, dodajući da je morala da prođe kasting kako bi dobila ulogu.

Candelaria otkriva da je bila na kastingu još u decembru prošle godine i da je saznala da je dobila ulogu baš 3. januara što je njen rođendan! Ona ističe i da se slaže sa ostatkom glumačke ekipe za koju kaže da je sjajna i ističe da nema preveliku dilemu kada je u pitanju pritisak, jer je producent ovog projekta isti onaj koji je učestovao u produciranju serije “Violetta”. Nije izostalo ni pitanje o njenoj koleginici Tini za koju ističe da je sjajna za saradnju. “Bilo je sjajno raditi sa Tini. Svakako, kao prijatelji, iako ona stalno putuje, uvek nađemo vreme da se vidimo. Svi Violettosi imaju snažnu vezu koja se nastavila do danas. Verujem da je ključ našeg dubokog prijateljstva što smo odrasli zajedno,” zaključuje ona.

Pročitajte još  Merjema poziva u akciju za promociju nove Tinine pesme!

Kada je reč o njenom ljubavnom životu, Cande i Ruggero su u vezi već četiri godine i od samog početka su odlučili da žive zajedno, ali Candelaria ističe da to uopšte nije bila greška! “Kada smo bili na turneji i u Buenos Ajresu, želeli smo da budemo 24 sata dnevno. Nismo pogrešili što smo počeli da živimo zajedno, dobro se slažemo, zabavljamo i volimo jedno drugo. Mislim da smo izabrali najbolje i da je on najbolji partner kojeg sam mogla izabrati,” zaključila je Cande, dodajući da je Rugge sada u svojoj rodnoj Italiji, jer ima želju da se ostvari u pevačkoj karijeri. “On želi da peva i ja ga ohrabrujem u tome, jer osećam da je rođen za to,” ističe čvrsto ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Candelaria Molfese

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Milica nam predstavlja svoj časopis o Martini Stoessel!

2 thoughts on “Candelaria Molfese: Za rođendan sam dobila veliku ulogu, mi “Violettosi” smo u neraskidivoj vezi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.