Direktni prenosi od ponedeljka: Kreće argentinski “The Voice” sa Tini Stoessel, pridružiće joj se i Cande Molfese!

Martina Stoessel već neko snima “The Voice Argentina”, ali stvari postaju ozbiljne tek ovog ponedeljka u 21.15 po tamošnjem vremenu (što je 2.15 ujutru po našem) kad kreću direktni prenosi! Tini kaže da se raduje ovom izazovu iako zna da joj neće biti lako!

Kako ona ističe, uvek će osećati krivicu jer će morati da bira jednog takmičara umesto drugog. “Ja ostale članove žirija vidim kao svoje učitelje. Odrastala sam uz njihovu muziku, tako da mi je čast što su se setili mene da budem deo ovog programa”, priča Tini. “Sviđa mi se kako je ovo zamišljeno, ali se pomalo bojim toga da se neću prilagoditi. Ipak, stvorena je lepa atmosfera pa brzo gubim strahove”.

Za Tini će stvari biti malo lakše jer je za šou angažovana i njena “Violetta” drugarica, Candelaria Molfese! Njen zadatak biće da populariše šou na društvenim mrežama, ali i da nam prikazuje detalje iza scene, kako bismo videli neke stvari kojih neće biti u TV prenosu. Jedva čekamo da sve to vidimo iako ćemo naravno morati da gledamo samo snimke preko interneta.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Novi album Tini samo što nije izašao!

4 thoughts on “Direktni prenosi od ponedeljka: Kreće argentinski “The Voice” sa Tini Stoessel, pridružiće joj se i Cande Molfese!

  1. Jedva čekam da gledam Tini i naravno ostale koji su u šou!😅Tako sam ponosna na nju!Da bar mogu da je vidim uživo na koncertu…😔🌍

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.