Savršeno: Martina i njen tata tvitovali fotke Tinista iz Srbije!!!

13103526_1593001404361047_2053820286413869239_n

Apsolutno neverovatna upornost naših Tinista nastavlja da se isplaćuje a u subotu ne samo da je Martinin tata tvitovao fotke fandoma iz Srbije već je to učinila i Martina Stoessel!

Tinisti su počeli da objavljuju svoje fotke na kojima pokazuju naslovnicu albuma svog idola a koji je u prodaji od petka, a među ko zna koliko hiljada fotki, Alejandro Stoessel odabrao je onu na kojoj se nalaze naša čitateljka Tijana Lazarević i njena sestra a kasnije je objavio i jedan kolaž na kome se vidi 10 slika naših Tinista uz komentar “Serbia te Ama Tini”.

Vrhunac je ipak bilo to kad je Martina takođe počela sa objavljivanjem pa je retvitovala baš fotku na kojoj su sestre Lazarević! Postići ovakav uspeh pakleno je teško – nadamo se da je to znak kako bismo Martinu zaista mogli videti u Beogradu kad ona najavi da kreće na turneju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marijin blog: Zašto sam bila hejter Tinista

4 thoughts on “Savršeno: Martina i njen tata tvitovali fotke Tinista iz Srbije!!!

  1. Martina rt? AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne verujem aaaaaaaaaa :OOOOOOOOO <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.