Zašto Tini Stoessel i Lali Esposito i dalje nemaju duet?

Tini Stoessel kao da nikada ne spava, jer njena muzika konstantno izlazi, a da sve bude još bolje, konačno uskoro dobijamo i njen četvrti album! Ona je već otkrila da će se na njemu naći veseli zvuci, ali i neki tužniji tekstovi, ali još ne znamo koje duete ćemo na njemu dobiti. Tini jako često radi na duetima, pa je pravo čudo u javnosti sama činjenica da ona i dalje nije snimila ništa sa Lali Esposito.

Lali i Tini su, bez sumnje, dve najveće ženske sile na svom tržištu, te je čudno da njih dve i dalje demantuju loše odnose samo rečima, a ne i delima, odnosno duetom. Sve ovo postavlja pitanje da li devojkama ide u prilog da se o njihovom lošem odnosu piše, jer nema razloga da ne snimaju već zajedno!

Tini je pak prethodno izjavila da bi ona jako volela sa Lali da sedne i popije piće, a ne da rade zajedno. Ipak, priča se da ni jedna ni druga strana nije zatvorena za saradnju, tako da ostaje da čekamo.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Tini otkriva: Snimanje Disney serije će se nastaviti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.