Justin Bieber žali što nije potpisao predbračni ugovor

Kako je prošle jeseni potvrđeno da se Justin Bieber venčao sa Hailey Baldwin bez predbračnog ugovora, to znači da će u slučaju razvoda, njih dvoje deliti svoju celokupnu imovinu. Iako je Biebs bio toliko zaljubljen da je verovao kako će njih dvoje zauvek ostati zajedno, mediji prenose da on sad gorko žali što nije poslušao svoje advokata.

Kako piše Cosmopolitan on često svojim bližnjima prenosi da je zabrinut što nema predbračni ugovor, pa ga i to brine u slučaju da bude morao da se rastane sa Hailey. Ipak, kako prenosi jedan izvor, on daje sve od sebe da reši probleme koje ima sa njom, a redovno posećuje i terapije.

Kako se navodi, Justina najviše muče depresija, nepoverenje i anksioznost, odnosno neodređeni strahovi. “Ima veliki problem da veruje ljudima koji ga okružuju, a neke prijatelje je odbacio jer se boji kako ga oni koriste pa mu kradu bitove za pesme i takve stvari.” Sa druge strane, Hailey daje sve od sebe da spase brak. “Hailey ga neće ostaviti. Puno ga podržava kroz ovaj proces.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Ovo su sve nominacije, glasanje kreće već u nedelju!

4 thoughts on “Justin Bieber žali što nije potpisao predbračni ugovor

  1. I počelo je.
    Nešto mi govori da bi sada već počela brakorazvodna parnica, da su potpisali predbračni ugovor :-/.
    U svakom slučaju mu je sada prekasno i možemo se samo nadati da će sve ispasti dobro <3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.