Arena će biti puna: Već prodato nekoliko hiljada karata za Jusov koncert u Zagrebu!

Justin Bieber Purpose World Tour_02

Prošlo je samo nekoliko dana od zvanične potvrde dolaska kanadske pop senzacije Justina Biebera u Hrvatsku, a organizator koncerta, kompanija MPG, potvrdila je da je u samo tri dana prodato više hiljada ulaznica fanovima širom sveta.

Tako je BIEBER FEVER i službeno zahvatio Hrvatsku, a svoj će vrhunac doseći 9. novembra 2016. u Areni Zagreb, kad će jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice nastupiti u sklopu evropskog dela svetske turneje PURPOSE.

“Iako smo znali da će zvezda kao što je Justin Bieber izazvati veliki interes, iznenađeni smo time da je u samo tri dana prodato nekoliko hiljada karata. Ulaznice za koncert kupuju fanovi iz čak 12 zemalja sveta, uključujući Veliku Britaniju, SAD, Kanadu, Švedsku, Rumuniju i Francusku, kao i susedne Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Makedoniju. Već sad mogu sa sigurnošću potvrditi da će ovo biti najbolji koncert u Hrvatskoj 2016. godine te da će, na naše veliko zadovoljstvo, ulaznice za koncertni spektakl Justina Biebera sigurno biti rasprodate”, izjavio je Joe Bašić, direktor kompanije MPG koja je organizator koncerta.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza istražuje: Justin i Selena planiraju da zajedno provedu Uskrs?!

One thought on “Arena će biti puna: Već prodato nekoliko hiljada karata za Jusov koncert u Zagrebu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.