Ne ide mu: Justin Bieber otkazao sve koncert na stadionima!

Justin Bieber nedavno je bio prinuđen da otkaže dva koncerta na stadionima u američkoj državi Ohajo, a sad stiže potvrda da je odustao i od svih drugih nastupa na ovako velikim objektima, pa će se Belieberi okupljati u arenama. Iako organizator turneje u prvim saopštenjima nije spominjao slabo interesovanje publike, oni su sad to i priznali!

Interesantno, Biebs se nije oglašavao, ali je zato osam arena na svojim Twitter profilima saopštilo da se koncerti premeštaju kod njih, a kao razlog navode se nepredviđene okolnosti. Ipak, Biebsov menadžer Scooter Braun skupio je hrabrosti, pa je priznao da je problem u prodaji karata. Naime, kad se sklapaju ugovori sa stadionima, u njima piše da se koncerti otkazuju ako se do određenog momenta ne proda određeni broj karata, a što je slučaj na svim stadionima na turneji. Neki mediji poput Variety veruju da sve to ima veze sa korona virusom, ali treba reći i da su se karte veoma slabo prodavale i pre nego što je on stupio na scenu.

Ovo je i primer za ono što često pričamo, a to je da kad neki izvođač potvrdi da dolazi, to i dalje znači da će koncerta biti! I u zemljama našeg regiona više puta se dešavalo da neka zvezda najavi nastup da bi kasnije ipak odustala od toga jer prodaja karata ide veoma slabo. Što se tiče Justina, najveći razlog manjeg interesovanja jeste novi album “Changes” koji ne može da se poredi sa uspehom “Purpose”, a mi možemo da potvrdimo da se niko od vas nije ni raspitivao da li će se taj album naći u Famoza prodavnici! Zbog toga, pitamo se kako li će proći Justinova evropska turneja, odnosno da li će organizatori iz naših krajeva želeti da rizikuju s obzirom da postoji očigledan pad interesovanja za njegovu muziku. Kao što smo već navodili, nama se čini da je Hrvatska i dalje verovatnija opcija od Srbije, ali je i to daleko od sigurnog.

Pročitajte još  Kuliraju: Justin i Hailey uživaju u luksuznoj vili!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Ne ide mu: Justin Bieber otkazao sve koncert na stadionima!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.