Josip nam predstavlja svoj YouTube kanal, JosipVIDEO

Hej Famozo ja sam Josip Birkić i dolazim iz Zagreba. Ovdje sam da vam predstavim moj youtube kanal. Novi sam na youtubeu tako da baš i nisam otkriven. Kanal broji svega 210 subscribera i 2 700 pregleda. Pokušavam snimati što zanimljivije videe kako bi na svoj kanal privukao ljude koji vole i vlogove, skečeve i neka moja mišljenja.

YouTube kanal: JosipVIDEO

Na mom kanalu TRENUTNO imam 3 vloga (Reboot infogamer, Asus promocija, JoomBoos Videostar party) te video pod nazivom “Tipovi ljudi na meet-upovima” koji je po meni najzanimljiviji video na kanalu!Video koji silno želim snimiti (i snimiti ću ga) je Smoothie Challange!Na vama je želite li se pretplatiti na moj kanal i pratiti moj rad dalje! 🙂

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

One thought on “Josip nam predstavlja svoj YouTube kanal, JosipVIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.