Još samo malo: Tini nam dala detalje o novom albumu, najavila i spot!

Već se zna da Martina Stoessel planira novi abum nakon odlično plasiranog “Quiero Volver”, koji je oborio rekorde najrezervisanijeg albuma argentinskog izvođača. Da li će Tini poći za rukom da obori još pokoji rekord, ostaje nam samo da sačekamo da album izađe da bismo videli.

Dok čekamo na album, Tini je iskoristila priliku da na Instagramu najavi novi spot koji ćemo moći da vidimo vrlo uskoro “Holaaa 😊 Želim da vam kažem da sam presrećna! Snimam svoj sledeći spot i ostalo je jako malo vremena dok ga ne vidite 🙂 Osećam ogromne emocije u vezi sa ovim novim albumom, zato što sam u svakoj pesmi otvorila svoje srce i jedva čekam da to podelim s vama. Hvala vam što ste bili uz mene i pravili mi društvo”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Martina Stoessel: Između Violette i mene postoji jedna ogromna razlika!

2 thoughts on “Još samo malo: Tini nam dala detalje o novom albumu, najavila i spot!

  1. Ja skoro na svakoj vesti o Tini pisem: "Jedva cekam" ili tako nesto. Ali ja stvarno jedva cekam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.