“Imam problem??” Kylie Jenner pokazala raskošnu kolekciju cipela

Što se tiče garderobe i cipela, od Kylie Jenner ipak imamo visoka očekivanja – najmlađa self-made milijarderka po Forbes magazinu, a pritom modna ikona – od nje se očekuje raskošno i skupo. Naravno da nas nije razočarala, pokazavši svoju kolekciju cipela nakon uspešnog šopinga.

Kylie je imala problema u prošlosti sa ljudima koji su tvrdili da ne prestaje da priča o sebi i stvarima koje poseduje. Ali Kylie jednostavno ima potrebu da sa svojim fanovima deli slike stvari koje je kupila. Nekima se to dopada, dok neki misle da je besmisleno, a istu reakciju je izazvala i novim storijima nakon kupovine cipela.

Ky je kupila nove Gucci sandale i dva para Balenciaga salonki, Bottega Veneta sandale, a usput je pokazala još neke komade koje već poseduje i zapitala se da li ima problem što kupuje toliko cipela. Mi bismo rekli da, ali opet moramo se staviti u kožu ženske osobe koja ima toliko novca – kako odoleti cipelama? Zanima nas šta vi mislite o Kylienom “problemu”. Pišite nam u komentarima!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Probajte: Evo kako i vi možete instalirati novi filter Kylie Jenner na Instagramu!

2 thoughts on ““Imam problem??” Kylie Jenner pokazala raskošnu kolekciju cipela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.