Sprema i novu muziku: Cheryl će biti menadžer Liama Paynea?

Cheryl je bila raspoložena za pauzu od karijere dok brine o svom sinu Bearu i taj period joj je prijao, ali sada je vreme za nove pesme i možda novu karijeru – želi da se oproba kao menadžer svog partnera Liama!

Cheryl ništa nije snimala još od 2014. godine kada je izbacila album „Only Human“ ali insajder tvrdi da ona uskoro ide nazad u studio! „Uživala je u izlascima sa društvom i brizi o Bearu, ali sada može da postigne i da bude sa njim i da snima pesme ponovo“ otkriva izvor. „Ona je čak došla na ideju i da bude menadžerka Liamove karijere!“

Ljudi koji poznaju Cheryl uvek tvrde koliko je ona organizovana i zato niko ne sumnja da je ovo dobra odluka. „Ona radi sve i svašta u isto vreme i sposobna je za to, radiće na muzici, na Liamovoj karijeri, pojaviti se na važnim događajima i biti sa Bearom, jako je uzbuđena i nervozna ai Liam je uvek podržava i smatra da ona može sve ovo da uradi“ zaključuje izvor.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Liam Payne posle katastrofe našao snage da čestita Harryju Stylesu

One thought on “Sprema i novu muziku: Cheryl će biti menadžer Liama Paynea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.