“Jedva čeka”: Cheryl želi što pre da se razvede pa da može odmah da se uda za Liama!

11363842_511415742373056_1005080699_n

Cheryl se čitavog života vezivala za pogrešne muškarce a i sad ima velikih problema da se razvede od svog muža Jean-Bernand Fernandez-Versinija koji će potrajati godinu dana! Ipak, taj proces bliži se kraju a izgleda da će odmah nakon toga uslediti udaja za Liama!

“Cheryl je čula da će morati da čeka još samo dva meseca pre nego što se i zvanično razvede. Jedva čeka da bude slobodna”, piše britanski magazin Closer. “Chery je svesna da Liam želi da je zaprosi a sad to može da uradi. Ona je tradicionalna devojka i želi da se uda za njega pre nego što im se rodi dete”.

Ipak, Cheryl koja iza sebe ima dva braka baš i ne bi htela još jedno veliko venčanje, sa čime se Liam baš i ne slaže. “Ona bi najradije htela da joj se okupi samo bliža porodica i prijatelji ali Liam bi radije sačekao nešto veće”, tvrdi jedan izvor. Niko više i ne sumnja da je Cheryl trudna – čeka se samo momenat da ona to i objavi!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cheryl

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Iz Liamove porodice poručuju: Cheryl i on verovatno će se brzo venčati!

6 thoughts on ““Jedva čeka”: Cheryl želi što pre da se razvede pa da može odmah da se uda za Liama!

  1. Ja opet kazem samo da je nas Lima bean srecan, ali ja sam tuzna na neki nacin jer sam Liam girl I nisam spremna na ovooo ?? a nije nikoo ????

  2. Famozo,The Vamps izbacuju novu pesmu ovog petka i idu na turneju,da li bi mogli da pokušate da ih dovedete u Beograd?

    1. Sumnjamo da su oni previše popularni ovde 🙁 Takođe, oni baš i ne idu na velike turneje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.