Jorge Blanco: Svaku priliku koristim da vidim Tini!

Obično kad se završi snimanje neke serije, glumci se raziđu svako na svoju stranu i više ne komuniciraju. Jorge Blanco i “Violetta” ekipa su drugačiji, što on potvrđuje u svom novom intervjuu za La Viola. Naravno, ono što medije najviše interesuje jeste njegov odnos sa Tini, a Jorge svedoči da je sve i dalje kao nekad!

“Ona i ja smo u sjajnim odnosima! Viđamo se svaki put kad imamo priliku. Sad ću pevati na njenom šou u Buenos Ajresu. Jako sam ponosan na sve što smo postigli. Čitava naša ekipa, mi smo kao porodica”, objašnjava Meksikanac. “Zahvaljujući Violetti, svi smo postigli nešto. To je bila platforma za naš razvoj.”

Jorge ističe da uvek nosi gitaru sa sobom! “To je moj prvi instrument. Počeo sam da sviram sa pet godina, moja tetka se bavi muzikom pa me je naučila kao da sviram. Onda mi je kao i svakom dečaku to dosadilo. Međutim, sa 12 godina sam nastavio i više ne prestajem”, zaključuje on. Jorge je nedavno pričao o turneji sa Tini, kao i mogućem duetu sa njom.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Violetta" magija živi: Tini i Jorge ponovo udružili snage!

2 thoughts on “Jorge Blanco: Svaku priliku koristim da vidim Tini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.