Jezivo: Mlada kantri pevačica poginula na putu ubrzo nakon što je tvitovala

Poslednjih nedelja desilo se podosta tragedija na muzičkoj sceni širom sveta, a danas se bližnji opraštaju od kantri pevačice Kylie Rae Harris koja je poginula u sudaru. Ova 30-godišnja devojka izgubila je život ubrzo nakon što je objavila tvit u kome kaže kako je blizu toga da ostane bez goriva.

“Slomljeni smo što moramo da potvrdimo da je ona preminula u nesreći prošle noći”, rekao je njen medijski predstavnik. “Ništa drugo ne možemo da kažemo, i molimo vas za privatnost. Svi koji su znali Kylie znaju da je ona volela svoju porodicu i muziku.” Ono što ipak znamo jeste da muzičarka nije bila jedina žrtva, jer je nastradala i 16-godišnja devojka. Kako je došlo do sudara, nije poznato.

Da sve bude jezivije, Kylie je tokom vožnje do grada Taos u američkoj državi Nju Meksiko gde je trebalo da nastupi, objavljivala Instagram storyje, ali i tvitovala. Njen poslednji tvit govorio je o tome kako jedva ima dovoljno goriva da dođe do benzinske stanice.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Rae Harris

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.