Jack Johnson o Madison Beer: Laže da je hakovana, namerno je objavila snimak u kome je Jack Gilinsky vređa!

Nakon što je u javnost procureo snimak i kome Jack Gilinsky vređa svoju tadašnju devojku Madison Beer, pevačica se oglasila i poručila da je sve to trpela nadajući se da će ga naterati da se promeni a onda je shvatila da se to neće desiti. Ipak, drugog Jacka iz tandema Jack&Jack to je iznerviralo jer tvrdi da se ona sad pretvara da je savršena devojka.

Kako kaže Jack Johnson, Madison i Gilinsky su godinama bili odvratni jedno prema drugom. “Čuo sam Madison kako Jacka naziva užasnim terminima kao i drugim osobama a da je to snimljeno, sad bi ona bila u istoj poziciji kao on. Tri godine sam ih gledao kako se svađaju i trebalo je odavno da shvate da su loši jedno za drugo. Neću sad da je pustim da priča kako je samo on nju vređao a ne ona njega jer to nije istina”, kaže on u svom novom videu.

On je otišao i korak dalje pa je pokazao dokaz da je Madison preko nekih devojaka namerno objavila zvučni zapis u kome čujemo kako je njen sad već bivši dečko vređa iako je do sad tvrdila kako ju je neko hakovao i došao do toga. “Ti si ovo htela, nemoj sad da se pretvaraš da nisi” rekao je on a zatim objavio i poruku u kojoj vidimo da je Madison devojkama čak i napisala šta da kažu kad budu objavljivale snimak, tako da sve zvuči kao da je njen bivši dečko bio najgora osoba na svetu a ona anđeo!

Pročitajte još  "Smirite se!": Biebs objavio sliku Madison Beer, Belieberke lude!

Madison ipak kaže da je iznenađenja ovim videom. “Sad znam zašto je ženama toliko teško da progovore i zašto se plaše toga. Zašto je sad žena koja je bila maltretirana nazvana lažovom? Šta sam ja kriva? Ono što se desilo je stvarnost, desilo mi se maltretiranje a ja sam to dopustila”, tvitovala je ona. Ipak, Madison nije demantovala ništa od onoga što je rekao Johnson.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Madison Beer

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Jack Johnson o Madison Beer: Laže da je hakovana, namerno je objavila snimak u kome je Jack Gilinsky vređa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.