Famoza koncertna anketa: Ko je oduševio, ko razočarao a ko je najveće iznenađenje do sad?

Famoza koncertna anketa je uveliko u toku a nakon prvih skoro nedelju dana stiglo nam je 18000 vaših glasova za skoro 30 izvođača koji se nalaze na listi. Do kraja je ostalo još oko četiri dana, ali već sad imamo nekakvu sliku o tome šta vas najviše interesuje.

Najviše glasova za sad dobijaju BTS i Marcus i Martinus, a rekli bismo da je to nešto što je i moglo da se predvidi! Koncerti M&M u regionu samo su podigli interesovanje za dvojicu momaka iz Norveške, dok je sa druge BTS Army veoma aktivan jer se u ovom momentu zakazuju koncertni njihovog benda u Evropi, a Srbija ima minimalnu šansu da dobije jedan od njih.

Odlično stoje i Ariana Grande, Shawn Mendes i Selena Gomez koji su svi pokupili preko 1000 glasova za sad. Naravno, treba voditi računa da sve ove zvezde nemaju iste zahteve. Za razliku od svih ostalih koje smo naveli, Marcus i Martinus ne traže arene tako da je dovoljno da se pojavi i 2000 fanova. Sa druge strane, Ari, BTS, Selena i Shawn traže da na njihovim koncertima bude barem šest puta više ljudi kako bi se oni smatrali uspešnim!

Najpozitivnije iznenađenje svakako su Lisa i Lena. Iako one nisu tipične muzičarke, očigledno je da nije bila greška što smo ih stavili na listu jer imaju više glasova od Taylor Swift, Martine Stoessel, Little Mix ili One Directiona a njihovi zahtevi su još skromniji od Marcusa i Martinusa.

Pročitajte još  Selena Gomez: Vrištala sam tokom porođaja, bilo je jako čudno!

Sa druge strane, ponovo razočarava interesovanje za 5 Seconds of Summer, Miley Cyrus ili pojedinačne nastupe 1D momaka pa je pitanje koga ćemo od njih i uvrstiti na neku narednu anketu. Ne zaboravite, glasanje traje do srede, 9. maja u podne i još dosta toga može da se promeni! Glasati možete ovde

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

11 thoughts on “Famoza koncertna anketa: Ko je oduševio, ko razočarao a ko je najveće iznenađenje do sad?

 1. Jako me razočaralo što Tini ima tako malo glasova, ali OK. Osim toga, iznenadilo me interesovanje za Leli koje su na sjajnoj poziciji

  1. Vasi idoli su vec bili u Srbiji , i mi zelimo da vidimo naseg a i ostali fanovi svoje idole

   1. Pa šta ako su bili,imamo pravo i mi MMeri da vidimo svoje idole ponovo.Možda neko nije mogao da ode,a možda ih obožava.TAKO DA NE SMARAJ I ONAKO ĆE NAM SE IDOLI VRATITI,JER SMO OSVOJILI 2. MESTO
    A JUSTIN NIKAD NEĆE DOĆI
    AL NEĆU VREĐATI JUSTINA JER JE ON IDOL MOJIH IDOL.A

    1. Justin nikad nece doci😂😂pa on je cak i bio u Hrvatskoj isto kao i m&m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.