Tuku se oko nje: Svi žele solo ugovor sa Jesy Nelson, nude veliki novac!

Pre godinu dana da nam je neko rekao da će Little Mix da se bore za solo ugovore i da će jedna od njih sasvim da napusti bend, ne bismo verovali, jer devojke su konstantno govorile kako su zajedno najjače i kako im je jako drago što su zajedno. Stvari se očigledno ipak okrenu za 180 stepeni preko noći, jer smo već pisali kako Leigh-Anne potpisuje svoj solo ugovor, a Jesy Nelson koja je trajno napustila bend još uvek bira muzičku kuću, jer žele je apsolutno svi!

Kao što smo već pisali, Jesy konstantno kači svoje radove u studiju na Instagram, i stalno je vidimo u društvu starih saradnika kako nešto snima. Sve to jasno poručuje da je ona spremna za solo vode, samo još čeka pravi ugovor. Novosti iz Daily Maila govore i da pevačicu stvarno žele svi, a da je ona svakako mudrija sada jer je već prošla mnoge stvari, i zna koje su mane kakvih ugovora.

“Jesyine solo pesme su bacile celu muzičku industriju u trans i ona već ima pred sobom odlične, velike ponude vredne miliona. Svi su očarani idejom da odabere njihov ugovor” priča izvor za The Sun. “Za Jesy je ovo svakako uzbudljiv period jer je u studiju, i konačno može skroz da bude kreativna. Ako sve bude išlo po planu, ona će do kraja godine bez problema imati i ugovor, i vatrene hitove. Svet joj je na dlanu u ovom trenutku” poručuje izvor.

Pročitajte još  Nakon tri godine: Leigh-Anne Pinnock raskinula sa dečkom!

Sudeći po celoj ovoj priči, sve je jasnije da se Jesy “rešila” koleginica jer dalje može potpuno sama! Ostaje da vidimo kolike hitove je sposobna da osmisli, a sudeći po rečima izvora, čekaju je ozbiljne stvari. Nadamo se da će doneti pravu odluku za svoju karijeru, jer je stari Little Mix ugovor bio veoma iscrpljujuć za devojke!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.