Jesy Nelson: Napuštanje Little Mix me je spasilo od samoubistva!

Jesy Nelson je sa Little Mix bila u odnosu najboljih prijateljica, i činilo se da njih četiri bez ikakvog izuzetka imaju fenomenalan odnos koji niko ne može da pokida. Ipak, nešto što smo svi znali vrlo otvoreno je da je u toku karijere najviše trpelo mentalno zdravlje Jesy Nelson, i da ona nije mogla da podnese ono što ima u bendu – više puta je pokušala da se ubije, i često se osećala kao uljez, kako kaže i u svom dokumentarcu. Trenutno se izdavačke kuće oko nje tuku, a ona je slobonija nego ikada!

Jesy je otvorila dušu o svom stanju nakon napuštanja Little Mix za Cosmopolitan. “U Little Mixu sam bila iskrena, vredna i nesrećna. Sada sam iskrena, srećna i slobodna” napravila je Jesy poređenje.

Jesy je priznala i da joj je posao sa Little Mix zadavao aksioznost: “Kap koja je prelila čašu je bio ‘Sweet Melody’ spot. Bili smo u izolaciji i konačno sam mogla da osetim šta je život i provedem vreme kod kuće, nisam nikad bila srećnija i to sam shvatila tek kad sam se vratila na posao. Odmah sam postala druga osoba, anksioznost me je morila. Kad god snimamo spot, moram da budem pod pritiskom da skinem kilažu. Imala sam strah da se pogledam u kameru, ne volim to što vidim” priznaje pevačica.

Pročitajte još  Jesy Nelson brutalno iskrena: Pokušala sam da se ubijem a terali su me da snimam spot nedelju dana posle

Jesy je čak otkrila da joj se javio Liam Payne iz One Directiona da joj pruži podršku! “Više članova benda mi se javilo, Liam je jedan od njih i poslao mi je jednu jako finu poruku. Sve u svemu je rekao ako mi treba razgovor, da je on uvek tu, i to je bilo prelepo” otkrila je Jesy. Liam je neko ko zna kako je započeti solo karijeru, tako da ovo nije iznenađenje!

Pevačica je zaključila i da se na stres toliko navikla da nije shvatila da ne mora tako da živi: “Dok sam bila u grupi mislila sam da je normalno da se osećam kao da želim da se ubijem. Mislila sam da je to život. Sad vidim da nije” zaključuje sveža solo zvezda.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Little Mix u Japanu: Perrie Edwards predstavila novu frizuru! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.