Jennie (BLACKPINK) navodno u vezi sa kolegom iz benda BigBang!

U K-pop industriji zabranjene su i stvari koje su za zapadno tržište krajnje normalne i uobičajene – recimo, K-pop idolima je izričito zabranjeno da piju, izlaze za društvom i puše cigarete, a prilično je kontroverzna i priča o ljubavnim vezama (o građenju porodice da ni ne pričamo). Sa svim takvim ograničenjima, K-pop retko i ima vesti o tome kako je neka zvezda ušla u vezu, ali Jennie iz grupe BLACKPINK očigledno uspeva da pređe te granice, pa se ponovo javljaju vesti kako je ona u vezi!

Naime, novi izabranik jednog od najvećih K-pop idola Jennie očigledno je njen kolega iz iste kompanije – pevač G-Dragon iz benda BigBang. Neki mediji u Južnoj Koreji već su počeli da prenose priče kako su njih dvoje već oko godinu dana u tajnoj romansi, većinu vremena provode zajedno kod kuće, a navodno im u skrivanju veze dosta pomaže njihova zajednička kompanija YG Entertainment, što bi značilo da im praktično i odobrava i omogućava vezu!

Jennie se pojavila u G-Dragonovom spotu i pre nego što je debitovala sa BLACKPINK, tako da se njih dvoje znaju skoro celu deceniju!

YG je inače dosta strog po ovom pitanju, pa se na društvenim mrežama naglo širi hejt naročito prema Jennie, jer se zna da su veze strogo zabranjene. Ipak, tu je i dosta fanova da je podrži, naročito jer biti u vezi nije nikako loša stvar. YG ne želi da potvrdi ili demantuje bilo šta, već su samo rekli kako se neće mešati u privatan život svojih idola (iako se zapravo uvek i mešaju).

Pročitajte još  BLACKPINK rasturile rekord Ariane i BTS spotom za "Kill This Love"!

Za Jen vesti o vezi nisu nešto udarno i šokantno, jer je ona i 2019. godine imala javnu, kratku vezu sa članom benda EXO, sa Kaijem. Njih dvoje su se viđali od jeseni 2018. godine, pa su njihove muzičke kuće potvrdile u januaru da su njih dvoje par, a nedugo zatim usledio je raskid. U K-popu je jako teško održati vezu, ali ako je Jen ponovo pokušala, zaslužuje podršku!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jennie Ruby Jane

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.