Retka prilika da je čujemo: Pogledajte Insta Live Selene Gomez!

Selena Gomez svakog dana se bori sa svojom anksioznošću kada je potrebno da izađe pred kamere, i to stanje ponekad se samo pogoršava, tako da je za nju odsustvo sa javnih događaja i fokus na privatnom životu jedino rešenje da ostane zdrava. Naravno, ona ponekad napravi izuzetak, pa svom fandomu pokloni video ili promotivne fotke, a redovno radi i na novoj muzici. Da sve bude još bolje, pevačica je u nedelju uveče snimila i Instagram Live, što je zaista retka prilika da je lepo i čujete i vidite!

Sel je već mesecima u Njujorku jer snima film “Only Murders in the Building” upravo na toj lokaciji, a u Instagram Liveu prikazala je svoju lepu kuću u Njujorku u kojoj su sa njom i njene drugarice, koje su pravile večeru dok je ona snimala za fandom. Ovom prilikom Sel je, kao što možete i sami da vidite ispod, odgovorila na brojna zanimljiva pitanja!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez Fan Account (@theselenarundown)

Sel je otkrila da u ovom momentu ima četiri “cimera”, i da uživaju u zajedničkom životu i da ih posmatra kao braću i sestre. Ona se mesecima sjajno provodi sa njima, ali isto toliko i radi, pa je otkrila da će nastaviti aktivno da “žonglira” između glume i pevanja! “Radim filmove, i radiću ih još čak. A na muzici svakako radim non-stop i tako ću i da nastavim” otkriva pevačica i glumica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez Fan Account (@theselenarundown)

U Liveu ćete saznati i da li bi se Selena ponovo ofarbala u plavo, koliko uživa u snimanju pesama na španskom jeziku i da li prati BTS. Otkila je i da bi do kraja života radila sa BLACKPINK da može, a podelila je i svoju rutinu kada je nega kože u pitanju!

Pročitajte još  Rekord karijere: Selena pevala pred 80.000 ljudi!

Tužno je što je Sel i dalje distancirana od društvenih mreža jer je ponovo ugledala uvredljive komentare. “Čini mi se da ljudi opet postaju bezobrazni tako da je vreme da idem, a to i jeste jedan od razloga zašto sam retko ovde, ali volim da vam se javim” zaključila je ona i ponovo otišla.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.