Kontroverzna 19-godišnja TikTokerka objavila da je trudna!

TikTok je danas jedan od najboljih biznisa, naročito ako uzmemo u obzir da svi ti mladi ljudi kroz zabavu i šalu zarade i po nekoliko miliona dolara, a da ne pričamo o tome kako je bilo koja suma novca koju zarade veća od prosečne plate. Više novca i slave sa sobom uvek vuče i više kontroverzi i drame, pa je ova platforma uvek pod velom problematičnih događaja – isto je i sa 19-godišnjom Zoe LaVerne koja trenutno privlači pažnju vešću da je u drugom stanju!

Naime, 19-godišnja Zoe okačila je na Instagram Story kako je uradila dva testa da li je u drugom stanju, i oba su pozitivna! Ako ste mislili da TikTokerka razmišlja da se deteta reši jer je po godinama i sama još uvek dete da bi se brinula o drugom biću, to ipak nije tako, već se zvezda trudnoćom pohvalila i objavila i post sa ocem deteta, 20-godišnjim Dawsonom Dayjem!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoe LaVerne (@zoexlaverne)

“Bićeš tako sjajan otac, mnogo te volim. Hvala ti što si promenio moj život iz korena i učinio me najsrećnijom devojkom na svetu” napisala je Zoe uz njihove otkačene fotke. Dawson je i Dan zaljubljenih ove godine proveo sa budućom mamom, pa je Zoe objavila i njihovu preslatku sliku za taj dan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoe LaVerne (@zoexlaverne)

Kontroverze su se, da sve bude još gore, javile i povodom toga ko je otac Zoeinog deteta – očinstvo nije bilo kristalno jasno, jer je Zoe “švrljala” tokom 2020. godine i u javnosti se znalo da je poljubila svog 13-godišnjeg fana po imenu Connor, ali se kasnije pokajala i izjavila je da zna da takva razlika u godinama nije ni legalna!

Zoe se zatim obratila na društvenim mrežama da potvrdi da je otac deteta definitivno Dawson i niko drugi: “Connor ima 13 godina, među nama nije bilo ničeg osim poljupca, kako možete tako nešto da pričate?” napisala je ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zoe LaVerne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.