K-pop par iz snova: Članovi EXO i BLACKPINK su u vezi!

K-pop par iz snova: Članovi EXO i BLACKPINK su u vezi!

K-pop zvezde često u ugovorima imaju da ne smeju da budu u vezi određeni broj godina, ali to pravilo izgleda ne važi kad su u pitanju BLACKPINK i EXO! Kako sad prenose svi mediji, Kai iz EXO i Jennie iz BLACKPINK već mesecima su u vezi, tačnije od oktobra 2018. godine!

Ova informacije je javnosti otkrivena tek 1. januara i to putem lokalnog tabloida Dispatch, koji je objavio i fotke gde njih dvoje vidimo na dejtu u jednom zabavnom parku! Sem toga, prilično pouzdani Soompi tvrdi da je par bio zajedno u Parizu u oktobru. “Jennie je bila na modnom šou Chanela a Kai na Gucci modnoj reviji. Kai ju je takođe posetio 2. decembra, nakon što se vratio sa Havaja”, tvrdi ovaj medij.

Interesantno, agencije koje zastupaju njih dvoje ubrzo su se oglasile, ali na različite načine! SM Entertainment koji zastupa EXO potvrđuje da se nešto dešava rečima da Jennie i Kai imaju osećanja jedno prema drugom, ali YG Entertainment koji ima ugovor sa BLACKPINK navodi da su svi jako iznenađeni ovim navodima i da sad istražuju čitavu situaciju. Nadamo se da Jennie i Kai neće biti u problemima zbog svega!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kai, Jennie

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jennie iz benda BLACKPINK dobila svoju solo pesmu i spot, „Solo“!

8 thoughts on “K-pop par iz snova: Članovi EXO i BLACKPINK su u vezi!

  1. Gle, istina je da je Jennie lijena, s obzirom da ne ulaže ni malo truda u grupne nastupe, dok je u solo nastupima puna energije. Nije fer da se Jennie bolje tretira nego ostale članove (pogotovo Lisa, koja nije iz Koreje). Koliko znam, one i dalje imaju pravilo da ne smiju biti u vezi, tako da će biti interesantno ako je Jennie zaista prekršila to pravilo.

    1. Rouzini roditelji su 100% Korejanci,ali ona je rodjena i odrasla u Australiji,tek je 2012 godine dosla u Koreju. Njena rasa je korejska,a drzavljanstvo je "australijsko" (ako sam dobro izgovorila xD)

  2. Ne razumem kako onni ne smeju biti u vezi?Ko im to moze zabraniti?Nista mi nije jasno…

    1. Pokušaću nekako da ti objasnim. Kada se formira grupa, svi članovi potpisuju ugovor na određeno vrijeme i taj ugovor ih obavezuje da ne smiju biti u vezi. Taj ugovor obično traje 3 godine (mada sve zavisi od kompanije) To se radi da im se karijere ne bi upropastile jer većina kpop fanova misli da će da se udaju/ožene za nekog od idola i onda kada se objavi da su idoli u vezi dolazi do velikih problema i opada zarada kompanije čiji je idol u vezi. (Onda idol snosi posljedice i nerijetko bude izbačen iz grupe)

    2. Pa Jennie je u kompaniji YG,i sve dok je clanica benda u toj kompaniji,ne smije da pije,pusi,drogira i da ima decka jer je to veliki skandal u Koreji. I YG je dosta pevaca izbacio iz bendova jer su bili u vezi,pa se nadamo da se to nece desiti sa Jennie…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.