A imala je sve: Još jedna mlada zvezda društvenih mreža oduzela sebi život

Nažalost, sve češće moramo da pišemo o mladim osobama koje više nisu sa nama, jer nisu mogle da se izbore sa svojim problemima. Ista stvar važi za nesrećnu Lee MacMillan, 28-godišnju influenserku koja je izgubila želju za životom. Ona je nedavno jednostavno pobegla i izgubio joj se svaki trag, a policija nije uspela da je na vreme pronađe i spasi.

Kako je preneo KEYT, Lee se bacila pod vozom u blizini Santa Barbare u Kaliforniji, a to se desilo 26. marta. Njen nestanak bio je prijavljen par dana ranije, a nakon što je ona otišla a da nije ponela svoju ličnu kartu, ključeve, novčanik i telefon. Kako se navodi, policajci su odmah krenuli u potragu jer im je bilo jasno da ona najverovatnije planira samoubistvo.

Ove nedelje neko od familije ulogovao se na njen Instagram profil gde su objavili kako je Lee izgubila bitku sa depresijom. “Nakon što je živela sjajan život a istovremeno se borila sa depresijom, naša srca su iskidana dok saopštavamo da se Lee ubila u petak. Ona je bila najjače svetlo, snaga prirode i bila je puno voljena.”

Lee je inače imala YouTube kanal sa pola miliona pretplatnika, a gde dokumentovala svoje veliko putovanje u kombiju, od Kanade do Južne Amerike. U januaru ona je objavila da je kupila novi kombi, kao i da ga sređuje kako bi sa njim započela novu avanturu. Ona je bila i srećno zaljubljena u momka koji je delio njen entuzijazam prema ovakvom stilu života.

Kako se ističe, svi ljudi iz njenog okruženja znali su za njene psihičke probleme, i non-stop su bili uz nju. Lee je išla i na terapije, odnosno dobijala svu potrebnu pomoć, ali to očigledno nije bilo dovoljno. Ako ne razumete kako neko ko je uspešan, srećno zaljubljen i radi ono što voli može da bude depresivan, samo ćemo reći da morate biti srećni što to ne razumete i što se nadamo da nikad nećete ni razumeti. Samoubistvo nikad nije izlaz, ali nisu to svi u stanju da razumeju nažalost.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lee MacMillan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “A imala je sve: Još jedna mlada zvezda društvenih mreža oduzela sebi život

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.