Selena Gomez iznenadila Britney Spears njenom omiljenom šminkom!

U prethodnom članku o Britney Spears pisali smo o problemima koji se već neko duže vreme dešavaju u njenom životu. Ona je već 13 godina pod lupom svoje porodice, pogotovu svog oca, a ove godine je izgleda i rešila da stavi tačku na sve pa je svojom Instagram objavom javno izvređala celu porodicu. Podršku su joj pružile zvezde među kojima su Ariana Grande i Selena Gomez, a Sel joj je čak i poslala jedan mali poklončić vredan pažnje!

Britney je na svoj Instagram objavila fotografiju na kojoj možemo videti novi kozmetički brend Selene, ‘Rare Beauty’ kao i kupaći kostim koji je i sama Sel nosila za reklamu brenda. U opisu je napisala, ”Kada sam se probudila zatekla sam ovaj kul paket u kom sam našla bikini i moja tri omiljena proizvoda iz Rare Beaty kozmetike. Selena, hvala ti puno na ovakvom iznenađenju.” Selena joj je takođe odgovorila da joj je drago što joj se dopada poklon i da uživa u njemu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  I ona je podržala protest: Selena Gomez se pojavila na March Of Our Lives događaju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.