Scooter Braun: Kako me je otpustila Ariana Grande!

Scooter Braun otkriva da je imao veoma burne momente u svojoj karijeri menadžera i priznaje da mu je Ariana Grande jednom dala otkaz, ali da se na svu sreću sve ubrzo sredilo i da su oboje dosta naučili iz tog iskustva!

Scooter otkriva da kompanija za koju radi poseduje mnogo drugih kompanija, međutim u tom periodu neki menadžeri su dobili otkaz, gde su u tom besu pričali razne priče o zvezdama za koje su radili. Scooter kaže da je mogao isto da postupi kada je bila u pitanju Ariana, jer je to tražio njegov tim koji je bio besan na Ari, ali Scooter naglašava da on to nije želeo da uradi, jer je verovao da će se sve vratiti kao što je bilo.

“Pozvala me je da razgovaramo i rekao sam joj da sam zauzet, pa da ću moći da se vidim sa njom u četvrtak,” ističe Scooter i dodaje da su imali veoma iskren razgovor kada su se videli. “Stavljeno mi je do znanja da vrlo lako mogu biti otpušten, a to mi se nikada ranije nije dogodilo,” ističe on i dodaje kako mu je jedan od mentora stavio do znanja da jednostavno svaka zvezda može da slomi srce menadžeru, jer svaki posao koji rade za njih postaje deo njihovog života u velikom procentu.

Pročitajte još  "Neće se ponoviti": Ariana Grande obećava da će voditi više računa o svojoj koži!

On otkriva da je imao svađe sa Ari, ali da se sve smirilo kada ju je upitao da li želi da sve bude kao nekada, na šta je pevačica i pristala. Scooter dodaje da je čitava situacija ojačala njihov odnos, od svađe i otkaza do pomirenja i da nikada nije mogao da zamisli da će doći do ovde.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Scooter Braun: Kako me je otpustila Ariana Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.