Ariana, Katy i Demi se okupile u kući Scootera Brauna zbog politike!

Demi Lovato odavno nije viđena u javnosti, ali se u subotu uveče po američkom vremenu na Instagram pojavila njena slika u društvu Katy Perry i Ariane Grande, što je pravo iznenađenje! Još interesantnije, sve se dešavalo u kući Scootera Brauna, a razlog okupljanja je podrška kandidatu za predsednika Amerike, Kamali Harris.

Ovakav potez ne predstavlja baš nikakvo iznenađenje, jer sve zvezde u Americi bez ikakvog razmišljanja staju na stranu kandidata koje dolaze iz demokratske stranke, i to uvek samo ženske kandidate. Isti slučaj je bio i 2016. kad su sve tri devojke podržale Hilary Clinton i onda gorko žalile nakon njenog poraza.

Puno je onih koji kritikuju ovakav potez, jer smatraju upravo da su Katy, Ariana i Demi seksisti, jer uvek podržavaju žene, čak i kad je jasno da su u pitanju osobe sa veoma problematičnom prošlošću, kakva je bila Hilary Clinton. Besni su i Swiftieji koji najavljuju da gospođa Harris može da zaboravi na njihovu podršku jer joj Scooter Braun sakuplja pare za predsedničku kampanju.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi Lovato o danima kada je koristila drogu i alkohol: Bilo mi je zabranjeno da provodim vreme sa sestrom u takvom stanju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.