Ipak postoji sukob u 5H? Normani baš ne voli da priča o Camili! (video)

slide-1

Već ko zna koliko unazad priča se da je Camila Cabello u lošim odnosima sa ostatkom Fifth Harmonyja jer joj devojke zameraju što se previše ističe i gura sebe u prvi plan. Sudeći po tome kako je sad Normani govorila o njoj, možda u svemu i ima istine!

Normani je tako odgovarala na pitanja u jednom intervjuu a imala je zadatak da svaku članicu opie. Ona je kao iz topa rekla da je Ally “svetlo u grupi”, da je Lauren njen “terapeut”, a da je Dinah “prava kraljica kad se pojavi”. Za sve tri devojke ona zatim naširoko pričala o njihovim kvalitetima a kad je na red došla Camila Cabello, situacija se potpuno promenila.

“A Camila… ona je… hm… da vidimo… Camila… ona je čudna… slatka” i na tome je stala, ne progovorivši više ni reč! Devojke ipak stalno ponavljaju da nikakvih sukoba nema pa ne možemo isključiti da je u pitanju slučajnost. Verujete li vi da nešto nije u redu ili Normani zaista nije mogla da pronađe prave reči?

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Najbolje obučene zvezde na AMA: Sel i Ari predvode listu!

One thought on “Ipak postoji sukob u 5H? Normani baš ne voli da priča o Camili! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.