Normani Kordei: Fifth Harmony će uvek biti zajedno!

Sve devojke iz Fifth Harmonyja sad imaju solo karijere iako Camila Cabello tvrdi da su nju oterale jer želela da bude solista ali i članica grupe. Normani Kordei i je tako pre par dana predstavila svoju pesmu “Love Lies” ali tvrdi da to ne znači kraj benda.

“Nakon svega kroz šta smo prošle, osećam kao da smo mi u duelu protiv sveta i kad smo zajedno i kad smo razdvojeno”, tvrdi ona. “Uvek ćemo imati mesto koje ćemo zvati domom a to je Fifth Harmony.” Ipak, da nije sve sjajno govori to što Normani odbija da kaže zašto su devojke otkazale turneju po Australiji.

“Fifth Harmony će uvek biti najveći deo naših života. Zahvalna sam tim devojkama. Bukvalno smo prošle kroz sve što možete da zamislite. Otporne smo na sve”, zaključuje ona ali i poručuje da je presrećna što je solista jer ljudi konačno imaju priliku da je upoznaju na pravi način.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Normani Kordei

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jako čudan intervju: Fifth Harmony na sve načine izbegavale pitanja o Camili Cabello, novinar izjavio da su uobražene!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.